Kauneushoitola MariaS. | Sokerointia | Kaunistu Helsingin Töölössä - Kaunistumarialla

Go to content

Main menu:

Kauneushoitola MariaS. | Sokerointia | Kaunistu Helsingin Töölössä

Palvelut

Sokerointi


Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla samankaltaisesti kuin vahalla. Sillä voidaan poistaa ihokarvoja lähes mistä tahansa. Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia. Sokerointi on myös erittäin hygieenistä. Sokerointi sopii kaikille.

Vahaukseen nähden sen etuna on vesiliukoisuus sekä se, että sillä voidaan poistaa lyhyempiä karvoja kuin vahauksella. Sokeri tarttuu ainoastaan itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon, jolloin iho ei ärsyynny toimenpiteestä. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm. Sokerointi ei myöskään aiheuta karvatupentulehduksia.

Karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile, kuten joskus vahauksessa, iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

Sokeri on 100 % luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimillä. Sokerointimassa ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita ja se on hyvin siedetty. Se sopii myös kuivaihoisille, ja sen on kerrottu olevan kivuttomampaa kuin vahauksen. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Sokerointiväli on karvan kasvunopeudesta riippuen n. 4-6 viikkoa. Sokerointi ei ole kivutonta, mutta säännöllinen karvanpoisto ohentaa ja harventaa ihokarvoja sen verran, että ajan myötä kivun tunne pienenee huomattavasti.

Karva tulisi olla ainakin 2-3mm pitkää poistoon tullessa, jotta karva tarttuu hyvin sokerimassaan. Silti ei kannata kasvattaa karvaa kovin pitkäksi ( yli 3 cm),  sillä pitkä karva saattaa tukistaa hieman sokerimassaa levitettäessä vastakarvaan. Tarvittaessa karvaa voi leikata lyhyemmäksi, joko itse tai se voidaan tehdä hoitolassa. Iho kannattaa kuoria muutama päivä ennen sokerointia. Iho ei saa olla rikki, vaan sen tulee olla terve.

Sokeroinnin jälkeen ihoa ei saa kuoria muutamaan päivään. Saunaa ja hikiliikuntaa tulee välttää 24 tuntia. Myös aurinko, solarium ja itseruskettavat tuotteet tulee unohtaa vuorokaudeksi. Ehkäistäksesi mahdolliset sisään kasvavat karvat, kuori ja kosteuta ihoa säännöllisesti seuraavaan sokerointiin saakka.

Brasilialainen sokerointi   tarkoittaa intiimialueiden sokerointia.
Sokerointi tapahtuu selin- ja kylkimakuulla jalat koukistettuina eri asennoissa.

Brassissa
sokeroidaan joko ns. ”kaikki” ( häpykumpu, nivuset, häpyhuulet ja pakaravako) tai voidaan jättää pieni alue sokeroimatta esim. häpykummulle.

Oman ja tekijän mukavuuden vuoksi olisi hyvä käydä alapesulla ennen toimenpidettä tai halutessaan voi käyttää myös hoitolamme wc:ssä olevia intiimikosteuspyyhkeitä.

Moni epäröi brassiin tuloa mahdollisen kivun takia. Suurin osa asiakkaista kertoo  kuitenkin, että kipu oli lievempää kuin oli pelännyt, ja että sokeroinnin edut varsinkin bikinialueella ( ei punaisia pilkkuja, ei kutiavaa sänkeä, ei ärsytystä) ovat niin suuret , että kivun kerran kuussa kestää.

Parasta sokeroinnissa on se tunne, miltä iho tuntuu jälkeenpäin. Se  on uskomattoman sileä ja pehmeä, vielä pitkään sokeroinnin jälkeenkin.


Tervetuloa Töölöön Runeberginkatu 69:ään kokeilemaan!!Klikkaa yhteydenotto osioon
Klikkaa Hinnastoon
 
Back to content | Back to main menu